13 Eylül 2013 Cuma

Gıdanın vizyonunda teknoloji var | BTnet Teknoloji Haber Portali

Yapılan araştırmalarda, restoranlardan büyük çaplı gıda firmaları ve küçük-orta tüketici kredisi işletmelere kadar yüzde 28′lik bir kısmın artık mobil hizmetlere geçtiğini gösteriyor. Yiyecek içecek sektöründe çok daha özel ders kritik bir kobi kredileri öneme sahip olan müşteri memnuniyetini sağlamaya önemli bir katkı sağlayan mobil teknoloji kullanımı ise, işletmelere rekabette birkaç adım evde bakım önde olma ayrıcalığını sağlıyor”


Avea CEO’su Erkan Akdemir, Girişimci Kulübü Başkanı Nevzat Aydın ve Capital & Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş’in Türkiye’de yiyecek, içecek ve eğlence sektörünün geleceği” konulu bir toplantı düzenledi. Avea CEO’su Erkan Akdemir İstanbul’da yeme içme sektöründe 10 bin civarında işletme faaliyet günlük kiralık ev gösterdiğini; Türkiye’de ev dışı yiyecek içecek sektöründe yıllık 17 firma adresleri milyar Dolar’a varan bir cirodan bahsedildiğine dikkat eğitim kurumları çekti.


XHTML: Bu etiketleri kullanabilirsiniz:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder